Polyteknisk Lærebogs messe 2012

Kære underviser

 

Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 22. og fredag d. 23. marts 2012, hvor vi inviterer nemlig dig og dine kollegaer til international lærebogsmesse i glas salen, DTU.

 

Under messen vil du have lejlighed til at møde repræsentanter for de førende danske og udenlandske naturvidenskabelige lærebogsforlag og se de nyeste lærebøger indenfor dit område udstillet.

 

Benyt chancen for at holde dig orienteret om udbudet af lærebøger og evt. få en snak med forlagene om de undervisningsmaterialer og bøger du anvender, hvad enten du er tilfreds, eller er på udkig efter alternativer. 

 

Messen afholdes  på DTU i glassalen, som ligger ved kantinen i bygning 101

Se evt kort her

 

 

 

 

Sæt kryds i kalenderen

Torsdag 22/3 2012

(10-18)

 

Fredag 23/3 2012

(10-14)

Om Polyteknisk Lærebogsmesse

Nogle forlag besøger i et vist omfang universiteterne, de fleste gør ikke og det er derfor op til den enkelte underviser at holde sig orienteret om udbuddet af relevant kursuslitteratur til hans eller hendes kurser

 

Som en service overfor underviserne, arrangerer Polyteknisk Boghandel derfor lærebogsmesser, hvor vi samler de væsentligste lærebogs forlag under et tag. Tanken er at messen afholdes hvert andet år. Næste messe afholdes 22. & 23. marts 2012.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte os:

 

Jan Saarup-Hansen

Dir.: 7742 4325

Mail: Jan@polyteknisk.dk