SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Acetic Acid Bacteria - Fundamentals and Food Applications

Acetic Acid Bacteria, 1. udgave
Søgbar e-bog

Acetic Acid Bacteria Vital Source e-bog

Ilkin Yucel Sengun
(2017)
CRC Press
553,00 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Acetic Acid Bacteria - Fundamentals and Food Applications

Acetic Acid Bacteria

Fundamentals and Food Applications
Ilkin Yucel Sengun
(2017)
Sprog: Engelsk
Taylor & Francis Group
2.088,00 kr.
ikke på lager, Bestil nu og få den leveret
om ca. 10 hverdage

Detaljer om varen

  • 1. Udgave
  • Vital Source searchable e-book (Reflowable pages)
  • Udgiver: CRC Press (Juni 2017)
  • ISBN: 9781351649537
This book, written by leading international authorities in the field, covers all the basic and applied aspects of acetic acid bacteria. It describes the importance of acetic acid bacteria in food industry by giving information on the microbiological properties of fermented foods as well as production procedures. Special attention is given to vinegar and cocoa, which are the most familiar and extensively used industrial applications of acetic acid bacteria. This book is an essential reference to all scientists, technologists, engineers, students and all those working in the field of food science and technology.
Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: -1 sider kan printes ad gangen
Copy: højest -1 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • Hardback: 358 sider
  • Udgiver: Taylor & Francis Group (Marts 2017)
  • ISBN: 9781498763691

This book, written by leading international authorities in the field, covers all the basic and applied aspects of acetic acid bacteria. It describes the importance of acetic acid bacteria in food industry by giving information on the microbiological properties of fermented foods as well as production procedures. Special attention is given to vinegar and cocoa, which are the most familiar and extensively used industrial applications of acetic acid bacteria. This book is an essential reference to all scientists, technologists, engineers, students and all those working in the field of food science and technology.


PART-I: DESCRIPTION OF ACETIC ACiD BACTERIA Systematics of Acetic Acid Bacteria Taweesak Malimas, Huong Thi Lan Vu, Yuki Muramatsu, Pattaraporn Yukphan, Somboon Tanasupawat and Yuzo Yamada Comparative Genomics of Acetobacter and other Acetic Acid Bacteria Jure Skraban and Janja Trcek Physiology and Biochemistry of Acetic Acid Bacteria Birce Mercanoglu Taban and Natsaran Saichana Acetic Acid Bacteria Strategies Contributing to Acetic Acid Resistance During Oxidative Fermentation Cristina Andrés-Barrao and François Barja Exopolysaccharide Production of Acetic Acid Bacteria Seval Dagbagli and Yekta Göksungur Improvements of Acetic Acid Bacterial Strains: Thermotolerant Properties of Acetic Acid Bacteria and Genetic Modification for Strain Development Natsaran Saichana Identification Techniques of Acetic Acid Bacteria: Comparison between MALDI-TOF MS and Molecular Biology Techniques Cristina Andrés-Barrao, François Barja, Ruben Ortega Pérez, Marie-Louise Chappuis, Sarah Braito, Ana Hospital Bravo Preservation of Acetic Acid Bacteria Luciana De Vero, Maria Gullo and Paolo Giudici
PART-II: IMPORTANCE OF ACETIC ACID BACTERIA IN FOOD INDUSTRY Microbiology of Fermented Foods Ilkin Yucel Sengun and Michael P. Doyle Vinegars Paolo Giudici, Luciana De Vero, Maria Gullo Impact of acetic acid bacteria on cocoa fermentation Yasmine Hamdouche, Corinne Teyssier and Didier Montet Detrimental Effects of AAB in Foods Maria José Valera, Maria Jesús Torija and Albert Mas Beneficial Effects of Acetic Acid Bacteria and Their Food Products Seniz Karabiyikli and Ilkin Yucel Sengun
De oplyste priser er inkl. moms

Senest sete

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Trykt eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.