SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:
Viser: Culinary Reactions - The Everyday Chemistry of Cooking
Culinary Reactions Vital Source e-bog
Simon Quellen Field
(2011)
Culinary Reactions Vital Source e-bog
Simon Quellen Field
(2011)
Culinary Reactions Vital Source e-bog
Simon Quellen Field
(2011)
Culinary Reactions Vital Source e-bog
Simon Quellen Field
(2011)
Culinary Reactions
The Everyday Chemistry of Cooking
Simon Quellen Field
(2011)
om ca. 10 hverdage
Detaljer om varen
- Vital Source searchable e-book (Reflowable pages)
- Udgiver: Independent Publishers Group (November 2011)
- ISBN: 9781569769607
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
- Udgiver: Independent Publishers Group (November 2011)
- ISBN: 9781569769584
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- Vital Source 365 day rentals (fixed pages)
- Udgiver: Independent Publishers Group (November 2011)
- ISBN: 9781569769584R365
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: 5 år fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- Vital Source 180 day rentals (fixed pages)
- Udgiver: Independent Publishers Group (November 2011)
- ISBN: 9781569769584R180
Bookshelf online: 180 dage fra købsdato.
Bookshelf appen: 180 dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- Paperback: 288 sider
- Udgiver: Chicago Review Press, Incorporated (November 2011)
- ISBN: 9781569767061
In Culinary Reactions, author Simon Quellen Field turns measuring cups, stovetop burners, and mixing bowls into graduated cylinders, Bunsen burners, and beakers. How does altering the ratio of flour, sugar, yeast, salt, butter, and water affect how high bread rises? Why is whipped cream made with nitrous oxide rather than the more common carbon dioxide? And why does Hollandaise sauce call for "clarified" butter? This easy-to-follow primer even includes recipes to demonstrate the concepts being discussed, including: Whipped Creamsicle Topping--a foam; Cherry Dream Cheese--a protein gle; Lemonade with Chameleon Eggs--an acid indicator; and more