SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:
Viser: Nanotechnologies in Food and Agriculture
Nanotechnologies in Food and Agriculture Vital Source e-bog
Mahendra Rai
(2015)
Nanotechnologies in Food and Agriculture Vital Source e-bog
Mahendra Rai
(2015)
Nanotechnologies in Food and Agriculture
Mahendra Rai, Caue Ribeiro, Luiz Mattoso og Nelson Duran
(2015)
Sprog: Engelsk
Detaljer om varen
- Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
- Udgiver: Springer Nature (Marts 2015)
- ISBN: 9783319140247
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- Vital Source 365 day rentals (fixed pages)
- Udgiver: Springer Nature (Marts 2015)
- ISBN: 9783319140247R365
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: 5 år fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- Hardback
- Udgiver: Springer International Publishing AG (April 2015)
- Forfattere: Mahendra Rai, Caue Ribeiro, Luiz Mattoso og Nelson Duran
- ISBN: 9783319140230
This book presents a comprehensive overview of new and emerging nanotechnologies. It includes aspects of nanoparticle monitoring, toxicity, and public perception, and covers applications that address both crop growing and treatment of agricultural wastewater. Topics include nanoagrochemicals (nanofertilizers, -pesticides, -herbicides), nanobiosensors, and nanotechnologies for food processing, packaging, and storage, crop improvement and plant disease control. The group of expert authors is led by an experienced team of editors.