SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:
Viser: Madkundskab
Madkundskab Vital Source e-bog
Helle Brønnum Carlsen og Annelise Terndrup Pedersen
(2014)
Madkundskab
Annelise Terndrup Pedersen og Helle Brønnum Carlsen
(2014)
Sprog: Dansk
om ca. 3 hverdage
Detaljer om varen
- 1. Udgave
- Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
- Udgiver: Akademisk Forlag (September 2014)
- Forfattere: Helle Brønnum Carlsen og Annelise Terndrup Pedersen
- ISBN: 9788750066071
Madkundskab præsenterer basisviden om fødevarer, ernæring, sundhed, grundteknikker og hygiejne. Dertil kommer undervisningsovervejelser og materialer til undervisningen, som suppleres af en online værktøjskasse www.madkundskab.dk.
Bogen er skrevet til alle kommende og nuværende undervisere i faget Madkundskab. Den kan også med fordel bruges som inspiration for studerende i sundhedsfag og fødevarer, hvis de beskæftiger sig med formidling af sundhed eller madopdragelse.
Online udgaven er tilgængelig: 365 dage fra købsdato.
Offline udgaven er tilgængelig: ubegrænset dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- 1. Udgave
- Indbundet: 408 sider
- Udgiver: Akademisk Forlag (September 2014)
- Forfattere: Annelise Terndrup Pedersen og Helle Brønnum Carlsen
- ISBN: 9788711345634
Denne bog sikrer, at studerende og lærere har al den grundlæggende teori og praktiske hjælp, de skal bruge for at kunne undervise i det nye fag Madkundskab.
Madkundskab præsenterer basisviden om fødevarer, ernæring, sundhed, grundteknikker og hygiejne. Dertil kommer undervisningsovervejelser og materialer til undervisningen, som suppleres af en online værktøjskasse www.madkundskab.dk.
Bogen er skrevet til alle kommende og nuværende undervisere i faget Madkundskab. Den kan også med fordel bruges som inspiration for studerende i sundhedsfag og fødevarer, hvis de beskæftiger sig med formidling af sundhed eller madopdragelse.