SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Konserveringsteknik 2

Konserveringsteknik, 2. udgave
Søgbar e-bog

Konserveringsteknik Vital Source e-bog

Peter Zeuthen og Leif Bøgh-Sørensen
(2013)
Samfundslitteratur
232,00 kr. 208,80 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Konserveringsteknik 2

Konserveringsteknik 2

Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
(2002)
Sprog: Dansk
Gjellerup
410,00 kr. 369,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Detaljer om varen

  • 2. Udgave
  • Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
  • Udgiver: Samfundslitteratur (Juni 2013)
  • Forfattere: Peter Zeuthen og Leif Bøgh-Sørensen
  • ISBN: 9788791319648

Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.


Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk.Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.


Se også Konserveringsteknik 1.

Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • Hæftet: 380 sider
  • Udgiver: Gjellerup (December 2002)
  • Forfattere: Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
  • ISBN: 9788774325789
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes. Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:  Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling) Emballage Kuldeteknologi Køling Frysning
Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13: Tørring Røgning Saltning Kemisk konservering Fermentering Varmekonservering Strålingskonservering Tab i næringsværdi
Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.
De oplyste priser er inkl. moms

Andre har også købt:

Konserveringsteknik 1
Konserveringsteknik 1...
Af Leif Bøgh-Sørens...
Pris: 410,00 .kr
Rabatpris: 369,00 kr.
Ernærings- og fødevareleksikon, 4. udgave
Ernærings- og fødevar...
Af Niels Lyhne og E...
Pris: 299,00 .kr
Rabatpris: 269,10 kr.
Sensorisk teori, metoder og øvelser, 1. udgave
Sensorisk teori, meto...
Af Michael René
Pris: 389,00 .kr
Rabatpris: 350,10 kr.
Statistik for praktikere
Statistik for praktik...
Pris: 420,00 .kr
Rabatpris: 378,00 kr.
Projektlederbogen, 4. udgave
Projektlederbogen
Af Bjarne Kousholt
Pris: 299,00 .kr
Rabatpris: 269,10 kr.

Senest sete

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Trykt eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.