Persondatapolitik


Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S er en boghandel med en forlags del. Vi driver boghandel på udvalgte undervisningsinstitutioner med udgangspunkt i hovedbutikken på DTU, og udgiver herudover også fagbøger af forskellig art.

Vi handler både med private og virksomheder. De oplysninger vi indsamler bruges til at ekspedere din ordre, eller på anden vis behandle din henvendelse til os.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.polyteknisk.dk er Lise Scharff.

 




Vi indsamler følgende person data:

Besøgende:
Alle besøg på vores website registreres i en logfil, som en del af dette registreres hvilket IP nummer besøget sker fra.

Logningen foregår af tekniske årsager og giver bl.a. mulighed for fejlfinde problemer og at opdage og efterforske uønsket adfærd og evt blokere for visse IP numre.  (Eksempelvis bots med uhensigtsmæssig adfærd)

Persondata som registreres: IP nummer
Opbevaringens varighed: Logfiler gemmes i 30 dage, hvorefter de slettes.

Oplysningerne indsamles og behandles med hjemmel i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f


Kunder:
Når du bestiller en vare i vores webshop, beder vi dig oplyse informationer, som gør det muligt for os at ekspedere din ordre og at kommunikere med dig omkring din ordre.

Det drejer sig om: Navn/Evt. Firmanavn, Adresse, Telefon nummer, Email adresse

Disse data registreres hos Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.   (Bogføringsloven stiller krav om at bogføringsdata opbevares i 5 år.)

Persondata som registreres: Navn/Evt. Firmanavn, Adresse, Telefon nummer, Email adresse
Opbevaringens varighed: Dataene gemmes i 5 år

Oplysningerne indsamles og behandles med hjemmel i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og c.

 

 

Jobansøgninger:
Vi modtager ikke uopfordrede jobansøgninger. Sendes disse alligevel, vil de blive slettet uden at blive læst. Dette fordi jobansøgninger kan indeholde personfølsomme data, og vi følger en procedure for at særligt sikre denne type data.

Søger du en opslået stilling, vil dine data blive behandlet m.h.p. udvælgelse til besættelse af den ledige stilling. Din ansøgning og øvrige data vil behandlet fortroligt og kun virksomhedens direktør og de medarbejdere denne evt. udpeger, vil have adgang til den. 

 

Efter endt ansættelse vil din digital ansøgning blive slettet og evt fysiske kopier vil blive makuleret.


Oplysningerne indsamles og behandles med hjemmel i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b



Deling af data med samarbejdspartnere
Vi samarbejder herudover med følgende firmaer som vi deler dine data med:

Post Nord
Hvis du har valgt at din bestilte vare skal sendes, deler vi dine data med Post Nord. Dette m.h.p. at pakken kan leveres til dig og at du kan modtage information pr sms eller email om din pakke status.

Post Nord er selvstændig dataansvarlig for disse data.
Persondata som deles: Navn/Evt. Firmanavn, Adresse, Telefon nummer, Email adresse


Consignor:
Hvis du har valgt at dine vare skal sendes, deler vi dine data med Consignor
Consignor er leverandør af vores forsendelses software og er dermed det værktøj hvormed vi bl.a. printer adresse labels og sende elektroniske pakke data (EDI) til de transportfirmaer vi samarbejder med, p.t. Post Nord.

Consignor er databehandler for os og må kun bruge dataene til de specifikke formål som vi har bedt om. Dataene gemmes m.h.p. at kunne dokumentere levering og/eller på anden vis spore forsendelser, samt til statistik formål. Efter et år slettes de.

Persondata som deles: Navn/Evt. Firmanavn, Adresse, Telefon nummer, Email adresse
Opbevaringens varighed: 1 år.


Trustpilot
Vi forsøger at have en høj standard for kundeservice og en høj leverance pålidelighed, hvilket vi lykkedes med for langt de fleste leverancer.  Det er vi stolte af og vi vil derfor gerne høre fra tilfredse kunder.

Vi samarbejder derfor med anmeldelsesportalen Trustpilot, som på vores vegne udsender en invitation til at anmelde din købsoplevelse hos os. 

For at kunne gøre dette for os, giver vi Trustpilot følgende data:  Navn, email, ordre nummer. Dataene bruges til at sende dig en invitation til at anmelde din købsoplevelse og opbevares i 30 dage, hvorefter de slettes.

Trustpilot er databehandler for os og må kun bruge dataene til de specifikke formål som vi har bedt om.

Persondata som deles: Navn, email, ordre nummer.
Opbevaringens varighed: 30 dage


Mysupply
Alle offentlige institutioner og enkelte private virksomheder kræver at alt fakturering sker i form af elektroniske XML-dokumenter, som sendes via Nemhandels og/eller Vans netværket

Til at afsende og styre denne kommunikation bruger vi en software portal, Vax Cloud 365 som drives at det nordjyske firma Mysupply. 

Da der er tale om komplette faktura data, kan personavne, og email adresser indgå, ligesom der i sjældne tilfælde, kan indgå private adresser – f.eks. hvis dit firma betaler, men varen sendes til din privat adresse.

Dette dækker altså udelukkende offentlige institution/firmaer som bruger OIO fakturering.

Persondata som deles: Navn, email, evt. adresse
Opbevaringens varighed: Løbende måned + 3 måneder


Dibs:
Vi indsamler og opbevarer ikke dine kreditkort oplysninger. Ved ordreafgivelse skabes en ssl krypteret forbindelse til betalingssiden hos DIBS, som er vores betalingsgateway. Ved din bestilling sikrer vi os godkendelse af dit betalingskort hos DIBS/NETS, men beløbet trækkes først på din konto på afsendelsesdagen.
Vi har således ikke adgang til dine kortdata.

 


Vital Source
Vi har indgået et samarbejdet med Ebogsplatformen Vital Source. Køber du en Vital Source Ebog hos os, skal du oprette et login hos Vital Source. (Hvis du ikke allerede har et.)  Dette sker som en del af købsprocessen og involverer at dit navn og email adresse sendes til Vital Source m.p.h. at oprette et login.


Du vil tydelige blive gjort opmærksom på dette, og bedt om at give et særskilt samtykke til at oprette dette login. 

Da du opretter et login hos Vital Source er Vital Source selvstændig dataansvarlig for disse data.

 




Oplysning og berigtigelse: 
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: poly@polyteknisk.dk

Vi bruger ikke dine data til markedsføring og vil aldrig videregive dem til 3. part ud over de firmaer der er listet her over.

Klage:
Hvis du mener at vi ikke behandler dine person oplysninger i overenstemmelse med reglerne, beder vi dig kontakte os, så vi kan få det løst.  Skriv til poly@polyteknisk.dk og skriv gerne ”Persondataklage” i emne feltet.

Er du ikke tilfreds med hvordan vi løser din klage, har du mulighed for at klage til Datatilsynet:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk


Dette website udbydes af:

Polyteknisk Boghandel og Forlag

Anker Engelundsvej 1

2800 Lyngby

 

Tlf: 77 42 43 44

Mail: poly@polyteknisk.dk

 

Mere om os

Information

Butikker:

Vi har p.t. 4 butikker på DTU, KU og Maskinmesterskolen samt en semesterstarts butik på Cphbusiness. Find info om butikkerne her

 

Medarbejdere:
Vi er et team af erfarne medarbejdere som står klar til at hjælpe dig.
Find den relevante medarbejder.


Erhvervskonti:
Virksomheder kan naturligvis købe med kredit og faktura.

Det er nemt at oprette en erhvervskonto - start med at tjekke om I allerede har en konto


Forretningsbetingelser:
Se vores forretningsbetingelser her

Cookies

Når du besøger Polyteknisk Boghandels hjemmeside anvender vi cookies til at registrere, hvad vores kunder ser på i butikken, styre købsflow samt til at måle trafikken på hjemmesiden. Vi benytter disse oplysninger til at forbedre vores hjemmeside, tilpasse vores vareudbud og øge vores service.

 

Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies. Benyt din browsers hjælpefunktion for at få flere oplysninger.


Læs mere om vores brug af cookies