Seminar 1: E-læring på DTU

Undervisningen i kurset Matematik 1 på DTU blev som et pilotprojekt i efteråret 2009 omlagt til e-læring med værktøjer udviklet af en tværfaglig projektgruppe.

 

Formålet med projektet er at afprøve nye måder at tilegne sig universitetsmatematik på. Via en online-portal med kursusmateriale, videoklip og animationer, online adgang til teorien og chatforum skabes der plads til flere sammenhængende undervisningsformer og – materialer.

 

Derigennem får den enkelte studerende mulighed for at bruge præcis den undervisningsform, der passer bedst til hans eller hendes individuelle læringsstil.

 

Dette seminar giver en introduktion til projektet. Præsentation og efterfølgende debat

 

v./ Karsten Schmidt (DTU Matematik) og Kasper Skårhøj (DTU Learning Lab)

 

Fredag 4. juni kl 10.00

Forventet varighed: Ca 45 minutter. 

Sted: Afhænger af antal deltagere (Men i eller i nærheden af DTU, bygning 101 - deltagere vil få direkte besked pr mail.)  

 

Tilmelding til: Inger@polyteknisk.dk

Seminar 2: Rejsen mod den interaktive uddannelsesverden

- Guide din institution frem mod det 21. århundrede og skab et inspirerende undervisningsmiljø for lærere og studerende.

 

I disse år står interaktive tavler højt på mange uddannelsessteders ønskeliste. Men hvordan går man fra den tekniske installation til den daglige pædagogiske brug af tavlerne? Nøgleordet er implementering.

Med erfaringer fra Københavns Kommune ser vi på implementeringens forskellige faser.

 

v/Jan Rindom

Fredag 4/6 kl. 11.00

Forventet varighed: Ca 45 minutter, herefter tid til spørgsmål.

 

Sted: Afhænger af antal deltagere (Men i eller i nærheden af DTU, bygning 101 - deltagere vil få direkte besked pr mail.) 

 

Tilmelding til: Inger@polyteknisk.dk 

 

Tilmelding

Det er gratis at deltage i disse seminarer, men forhåndstilmelding er nødvendig. Du kan tilmelde dig pr mail til: Inger@polyteknisk.dk

 

Tilmeldingsfrist:

27/5 2010