SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Quality Control and Lab Analyses for Wineries

Quality Control and Lab Analyses for Wineries

Quality Control and Lab Analyses for Wineries

Brent C. Trela
(2022)
Sprog: Engelsk
Taylor & Francis Group
1.789,00 kr.
ikke på lager, Bestil nu og få den leveret
om ca. 10 hverdage
  • Klik for at bedømme:
  • 0.0/6 (0 bedømmelser)

Detaljer om varen

  • Hardback: 456 sider
  • Udgiver: Taylor & Francis Group (Juni 2022)
  • ISBN: 9780815366478

This book introduces factors and analyses that influence wine production and quality. It explores combined theory and practical analytical methods, which are critical at decision-making moments during winemaking. It provides information for understanding juice parameters, fermentation, wine conservation, problem solving, bottling and legal issues.

Perspective. Introduction. Scientific & Analytical Method. Laboratory: Design, Equipment & Supplies. Units, Laboratory Methods & Safety. Harvest Criteria, Sampling & Assessment. Soluble Solids. Acidity: pH & Titratable Acidity. Volatile Acidity. Carbon Dioxide. Carbon Metabolism ? Alcohols. Alcohol. Microbiology. Microbial Metabolism: Yeast & LAB. Microbiological Laboratory Techniques. Spoilage Identification. Yeast Use: Nutrition & Preparation. Malolactic Fermentation & Monitoring. Sulfur Dioxide (SO2). Residual & Reducing Sugars. Tannin. Color & Phenolics. Ash. Quality Assurance & Control: GMP, SSP, HACCP and ISO Approaches. A Code of Good Manufacturing Practice for the Grape and Wine Industry. Establishing a HACCP-like Plan.
Glossary. Appendixes.
De oplyste priser er inkl. moms

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Trykt eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.