Status netop nu:
Boghandlen på både Campus Lyngby, Campus Ballerup og på MSK er åben for Klik og hent. Bestil dine studiebøger her og vælg "Klik og hent", så sender vi en mail når din ordre er klar.
Vi overholder naturligvis alle retningslinier for et trygt og coronasikkert besøg.
SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:
Viser: Mikrobiologi - Systematik, Vækst, Fødevarer,
Mikrobiologi - EBOG+ Online bog
(2018)
Sprog: Dansk
Mikrobiologi
Systematik, Vækst, Fødevarer,
(2018)
Sprog: Dansk
om ca. 2 hverdage
Detaljer Om Varen
- 455 sider
- Udgiver: Praxis - Nyt Teknisk Forlag (Juni 2018)
- ISBN: 9788757129021
Mikrobiologi giver en god forståelse af de forskellige mikroorganismer, deres vækst,
deres funktioner samt deres rolle i fødevareproduktion.
Bogens første del indeholder en grundig gennemgang af den moderne systematiske bakteriologi, og derudover beskrives virus, svampe, protozoer og parasitter.
Anden del af Mikrobiologi giver en grundig indføring i fødevarernes produktion, mikrobiologiske risici samt konserveringsmetoder, og hvordan man kan arbejde med fødevaresikkerhed, så mikroorganismerne ikke udgør en sundhedsrisiko.
Bogens målgrupper er studerende ved korte og mellemlange videregående uddannelser på det sundhedsfaglige, fødevareteknologiske, laboratorietekniske og procesteknologiske områdesamt mindre produktioner/virksomheder, der arbejder med mikrobiologi. Bogen kan også anvendes til temaundervisning i fx biologi eller bioteknologi i gymnasiet. Desuden kan den benyttes som opslagsværk for særligt mikrobiologiinteresserede. Endelig kan mindre fødevarevirksomheder have gavn af kapitlerne om hygiejne, egenkontrol og fødevaresikkerhed.
Denne 5. udgave er ajourført og grundigt revideret. Der er blandt andet tilføjet afsnit om biofilm og tarmbakterier. Desuden er kapitlerne om fødevaresikkerhed blevet udvidet, således at de kan bruges som opslagsværk af fødevarevirksomheder. Endelig er bogen blevet opdateret med et helt nyt layout.
Detaljer Om Varen
- 5. Udgave
- 372 sider
- Udgiver: Praxis (Juni 2018)
- ISBN: 9788757128802
Mikrobiologi giver en god forståelse af de forskellige mikroorganismer, deres vækst, deres funktioner samt deres rolle i fødevareproduktion.
Bogens første del indeholder en grundig gennemgang af den moderne systema- tiske bakteriologi, og derudover beskrives virus, svampe, protozoer og parasitter.
Anden del af bogen giver en grundig indføring i fødevarernes produktion, mikro- biologiske risici samt konserveringsmetoder, og hvordan man kan arbejde med fødevaresikkerhed, så mikroorganismerne ikke udgør en sundhedsrisiko.
Bogens målgrupper er studerende ved korte og mellemlange videregående uddannelser på det sundhedsfaglige, fødevareteknologiske, laboratorietekniske og procesteknologiske område samt mindre produktioner/virksomheder, der arbejder med mikrobiologi. Bogen kan også anvendes til temaundervisning i fx biologi eller bioteknologi i gymnasiet. Desuden kan den benyttes som opslagsværk for særligt mikrobiologiinteresserede. Endelig kan mindre fødevarevirksomheder have gavn af kapitlerne om hygiejne, egenkontrol og fødevaresikkerhed.
Denne 5. udgave er ajourført og grundigt revideret. Der er blandt andet tilføjet afsnit om biofilm og tarmbakterier. Desuden er kapitlerne om fødevaresikkerhed blevet udvidet, således at de kan bruges som opslagsværk af fødevarevirksom- heder. Endelig er bogen blevet opdateret med et helt nyt layout.
Kunder der købte denne bog købte også en af disse:
om ca. 2 hverdage
Håndbog for laboratoriefolk
Helle Jeppesen og Merete Norsker Bergsøe
om ca. 2 hverdage
Praktisk mikrobiologi
Herluf Thougaard, Verner Varlund og Rene Møller Madsen
om ca. 2 hverdage
Molekylærbiologi og biokemi
Teori og metode
Bodil Stilling
om ca. 2 hverdage
Kemiske enhedsoperationer i laboratoriet
Preben Hartmann-Petersen
om ca. 2 hverdage