SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Grundbog i ledelse - teori og praksis

Grundbog i ledelse - teori og praksis

Grundbog i ledelse

teori og praksis
Bjarne Kousholt
(2024)
Sprog: Dansk
Jurist- og Økonomforbundet (DJØF)
450,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Detaljer om varen

  • Hæftet: 328 sider
  • Udgiver: Jurist- og Økonomforbundet (DJØF) (April 2024)
  • ISBN: 9788757455175
Grundbog i ledelse – teori og praksis er en helt ny lærebog i ledelse skrevet til modulet Ledelse i praksis på akademiuddannelsen i ledelse.

Bogen er også velegnet til selvstudium og til andre grundlæggende kurser og uddannelser i ledelse. Bogen lægger meget vægt på at klæde lederen på til de udfordringer, der er i forbindelse med den grønne omstilling og FN’s verdensmål for bæredygtighed. Bæredygtig ledelse i bred forstand, med de opgaver der møder lederen på et internationalt arbejdsmarked, hvor bæredygtighed, rummelighed og inklusion er en forudsætning, er en rød tråd i bogen. Et gennemgående princip i bogen er den udstrakte brug af storytelling. Således er alle væsentligste teorier og metoder i bogen er forklaret med små eksempler fra forskellige brancher. Bogen får dermed en konkret og ikke akademisk form, der gør teksten let at gå til. 

Herudover har bogen en klar struktur med 5 kapitler, der omhandler: • Lederens rolle, der ser på, hvad det vil sige at være leder • Ledelsesteorierne, som gennemgår udviklingen indenfor ledelse i de seneste 150 år  • Lederens personlige kompetencer, der har fokus på de teorier og værktøjer lederen personligt skal arbejde med  • Ledelsesopgaverne, hvor lederens opgaver beskrives  • Læring og personlig udvikling, som runder bogen af med en gennemgang af, hvad der skal til for at lederen kan fortsætte sin personlige udvikling.
De oplyste priser er inkl. moms

Senest sete

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Trykt eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.