Status netop nu:
Boghandlen på både Campus Lyngby, Campus Ballerup og på MSK er åben for Klik og hent. Bestil dine studiebøger her og vælg "Klik og hent", så sender vi en mail når din ordre er klar. 

Vi overholder naturligvis alle retningslinier for et trygt og coronasikkert besøg.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler i vores online shop


Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;


a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, poly@polyteknisk.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur.


Den finder du medsendt i din ordrebekræftelse/vare – eller her: Standardfortrydelsesformular


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette


Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.  Varen skal sendes til vores adresse, vi har ikke mulighed for at afhente i pakkeshops.


Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 
Du kan også returnere din ordre ved at indlevere den i en af vores butikker - det er både mere bæredygtigt og du sparer portoen.

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Digitale vare til download – se særlige betingelser for disse.


Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.


Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.


Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.


Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Polyteknisk Boghandel & Forlag, Anker Engelundsvej 1, 2800 Lyngby.

(Vi har ikke mulighed for at afhente i pakkeshops.)


Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret på alle købte varer iflg. gældende lovgiving.

 

Reklamationsretten gælder varer med produktionsfejl, f.eks. fejltrykte sider, indbindingsfejl m.v.

Er der en fejl på den modtagne vare, bedes du venligst kontakte os på poly@polyteknisk.dk for at få den ombyttet til et fejlfrit eksemplar.

 

Vi beder dig venligst kontrollere varen når du modtager den, også for din egen skyld. 

 

Returadresse:

Polyteknisk Boghandel
Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Lyngby

Her kan du betale med:

We accept these creditcards