Viser: Vedligehold - Asset maintenance management

Vedligehold - Asset maintenance management, 4. udgave

Vedligehold

Asset maintenance management
Svend Åge West
(2019)
Sprog: Dansk
Polyteknisk Forlag
519,00 kr.
Denne titel er udgået og kan derfor ikke bestilles. Vi beklager.
  • Klik for at bedømme:
  • 0.0/6 (0 bedømmelser)

Detaljer Om Varen

  • 4. Udgave
  • 512 sider
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (Oktober 2019)
  • ISBN: 9788750200154
Bogen er skrevet med det formål at give vedligeholdslederne en større forståelse for vedligeholdets utrolig mange ledelsesmæssige aspekter for herved at forbedre den platform, som skal føre frem til optimale vedligeholdsrelaterede beslutninger.
Dette gælder stort set i alle forhold uanset hvilke delområder eller hvilke typer af virksomheder, der er tale om.

Baggrunden for at skrive denne bog er ca. tyve års undervisnings-erfaring af vedligeholdsledere, hvoraf mere end den halve tid har været ved udvikling og undervisning af det, som i dag er endt med en Teknisk Diplomuddannelse i Vedligehold samt forberedelse til European Maintenance Management Expert certificering.

Hertil kan tilføjes et meget stort antal forelæsninger samt projekt-arbejder om samme ledelsesemner rundt omkring i verden målrettet mod næsten alle typer produktionsvirksomheder.
Bogen er med sin bredde tænkt anvendt i mange sammenhænge.

er kan nævnes ved såvel obligatorisk som valgfags undervisning om vedligeholdsledelse til maskinmester-, skibsofficer- samt ingeniørstudierne.
Desuden vil den være egnet som undervisningsmateriale på flere af de lederuddannelser omkring vedligehold, som bliver afviklet flere steder i landet, herunder naturligt også til forberedelse til certificering som European Expert in Maintenance Management.

Bogen vil desuden kunne bruges som håndbog af vedligeholdsle-dere til inspiration i deres daglige arbejde med at træffe gode og brugbare beslutninger til gavn for de virksomheder, de er ansatte i.

Da det stort set kun er de ledelsesmæssige elementer, der er beskrevet i bogen, vil den naturligvis være lige egnet til såvel søfart, industri og det offentlige, ligesom det stort set er uden betydning hvilken branche, man er beskæftiget i.

Alle udgivelser

Her kan du finde en komplet liste over alle bøger udgivet på Polyteknisk Forlag

Bøger med ekstramateriale

Viden forpligter

Har du viden, som andre ingeniører eller ingeniørstuderende kan anvende og drage fordel af - måske i form af en hånd- eller lærebog?


Så vil vi opfordre dig til at give din viden videre til gavn for dine kollegaer i faget, såvel som for de kommende generationer af ingeniører.

At skrive en bog kan virke som en voldsom opgave – men vi kan hjælpe og vejlede dig gennem processen – og bistå med både praktisk og med redaktionel hjælp.

Uanset om du blot har en løs idé, en synopsis, eller måske et hel- eller halvfærdigt manuskript, hører vi gerne fra dig, så kan vi hjælpe med at videreudvikle din idé til en færdig bog.

Send os dit materiale på forlag@polyteknisk.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs mere om at blive forfatter