Status netop nu:
Boghandlen på både Campus Lyngby, Campus Ballerup og på MSK er åben for Klik og hent. Bestil dine studiebøger her og vælg "Klik og hent", så sender vi en mail når din ordre er klar. 

Vi overholder naturligvis alle retningslinier for et trygt og coronasikkert besøg.

Viser: Grundstoffernes periodesystem

Grundstoffernes periodesystem, 1. udgave

Grundstoffernes periodesystem

(2015)
Sprog: Dansk
Polyteknisk Forlag
49,00 kr.
ikke på lager, Bestil nu og få den leveret
om ca. 3 hverdage
  • Klik for at bedømme:
  • 5.0/6 (11 bedømmelser)
Denne bog er blevet erstattet af Grundstoffernes periodesystem A4, 2. udgave

Detaljer Om Varen

  • 1. Udgave
  • 2 sider
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (August 2015)
  • ISBN: 9788750211099
A4 med tryk på begge sider i softlaminering.Med denne nye udgave af det periodiske system i hånden opnås en kraftigt forbedret adgang til grundstoffernes vigtigste egenskaber. Farveopdelingen giver nu information om grundstoffernes metalliske egenskaber, og relaterer rent visuelt grundstoffer med lignende egenskaber.  Alle data er gennemgået, og i mange tilfælde revideret, da nyere teknologi har tilladt bedre bestemmelser. 

Udover at indeholde de samme datatyper som tidligere (massefylde, atomradius, ionradier, smelte- og kogepunkt), indeholder det nu information om grundstoffernes typiske krystalstruktur og deres specifikke termiske ledningsevne.

På bagsiden af A4-planchen vises desuden elektronegativitet, elektronkonfiguration, oxidationstal, den første ioniseringsenergi samt den specifikke elektriske ledningsevne.


Det periodiske system er blevet udvidet, så det indeholder grundstofferne op til #118. Således optræder nu alle (per 2015) IUPACs godkendte grundstoffer. Data er indhentet hos blandt andre: 'CRC Handbook of Chemistry and Physics', 'Lange's Handbook of Chemistry', 'National Institute of Standards and Technology' og de nyeste Nature artikler.

Alle udgivelser

Her kan du finde en komplet liste over alle bøger udgivet på Polyteknisk Forlag

Bøger med ekstramateriale

Viden forpligter

Har du viden, som andre ingeniører eller ingeniørstuderende kan anvende og drage fordel af - måske i form af en hånd- eller lærebog?


Så vil vi opfordre dig til at give din viden videre til gavn for dine kollegaer i faget, såvel som for de kommende generationer af ingeniører.

At skrive en bog kan virke som en voldsom opgave – men vi kan hjælpe og vejlede dig gennem processen – og bistå med både praktisk og med redaktionel hjælp.

Uanset om du blot har en løs idé, en synopsis, eller måske et hel- eller halvfærdigt manuskript, hører vi gerne fra dig, så kan vi hjælpe med at videreudvikle din idé til en færdig bog.

Send os dit materiale på forlag@polyteknisk.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs mere om at blive forfatter