Viser: Bygningers indlejrede energi og miljøpåvirkninger - SBi 2017:08

Bygningers indlejrede energi og miljøpåvirkninger - SBi 2017:08, 1. udgave

Bygningers indlejrede energi og miljøpåvirkninger

SBi 2017:08
Harpa Birgisdóttir og Sussie Stenholt Madsen
(2017)
Sprog: Dansk
Polyteknisk Forlag
195,00 kr.
På lager, Bestil nu og få den leveret
om ca. 2 hverdage
  • Klik for at bedømme:
  • 0.0/6 (0 bedømmelser)

Detaljer Om Varen

  • 1. Udgave
  • Paperback: 65 sider
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (Juni 2017)
  • Forfattere: Harpa Birgisdóttir og Sussie Stenholt Madsen
  • ISBN: 9788793585010
SBi  Rapport 2017:08 giver en vurdering af miljøpåvirkninger og ressourceforbrug som følge af byggematerialers fremstilling, transport, bortskaffelse og genanvendelse. Livscyklusanalysen af byggematerialer sammenlignes med miljøpåvirkninger og ressourceforbrugsom følge af energiforbruget til bygningers drift, dvs. rumopvarmning m.v. Denne sammenligninger interessant, fordi den gældende offentlige regulering af bygningers energiforbrug alene omfatter driftsenergien, mens det energiforbrug og de miljøpåvirkninger,som er indlejret i byggematerialerne,ikke er reguleret i Bygningsreglementet eller andre offentlige forskrifter. 
Rapportens beregninger viser,at for nye bygninger er byggematerialernes indlejredeenergiforbrug og miljøpåvirkninger signifikant større end belastningen fra bygningernes driftsenergiforbrug.Der kan således være et betydeligt potentiale i en eventuel offentlig regulering til fremme af byggematerialers bæredygtighed.

Alle udgivelser

Her kan du finde en komplet liste over alle bøger udgivet på Polyteknisk Forlag

Bøger med ekstramateriale

Viden forpligter

Har du viden, som andre ingeniører eller ingeniørstuderende kan anvende og drage fordel af - måske i form af en hånd- eller lærebog?


Så vil vi opfordre dig til at give din viden videre til gavn for dine kollegaer i faget, såvel som for de kommende generationer af ingeniører.

At skrive en bog kan virke som en voldsom opgave – men vi kan hjælpe og vejlede dig gennem processen – og bistå med både praktisk og med redaktionel hjælp.

Uanset om du blot har en løs idé, en synopsis, eller måske et hel- eller halvfærdigt manuskript, hører vi gerne fra dig, så kan vi hjælpe med at videreudvikle din idé til en færdig bog.

Send os dit materiale på forlag@polyteknisk.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs mere om at blive forfatter