Viser: Capionium Gløgg - Apoteker gløgg - ren flydende vinterstemning

Capionium Gløgg - Apoteker gløgg - ren flydende vinterstemning

Capionium Gløgg

Apoteker gløgg - ren flydende vinterstemning
(2018)
229,00 kr.
ikke på lager, Bestil nu og få den leveret
om ca. 10 hverdage
  • Klik for at bedømme:
  • 0.0/6 (0 bedømmelser)

Detaljer om varen

  • Udgiver: (November 2018)
  • ISBN: 815722010074
Smagen er karakteristisk, overraskende, camoufleret – stærk og fløjlsagtig på samme tid. Traditionelle krydderier er antydet og rødvins-komponenten er afdæmpet til fordel for saft, portvin og ethanol.

Produktet kan med fordel serveres i et transparent ufarvet glas så renheden og den flotte dybe farve kommer til udtryk sammen med kontrasten til de lyse hele mandler i bunden af glasset.

Råvarerne der anvendes er af bedste kvalitet. Fremstilling er udelukkende small-batch skala – tapning foregår omhyggeligt med hygiejne og kvalitetssikring i fokus.

Capionium er produceret af Daniel Capion, der bor på Frederiksberg, er far til to drenge, gift med Sanne og uddannet pharmaceut.

Historien bag:
Historien om capionium starter i 1999. En nyuddannet pharmaceut opdager en gammel apoteker gløggopskrift og beslutter at familie og venner skal være frivillige forsøgspersoner.

Anmeldelsen fra gæsterne var imponerende. Med tiden kom capionium til at danne tradition og ramme om kvalitetstid med venner og familie – flydende julestemning.

Ukendt for gæsterne var en pinlig fortyndingsfejl samt anvendelsen af en forhåndenværende ingrediens i mangel af bedre.
Den ‘fejlbehæftede’ men fortrinlige opskrift blev naturligvis ophøjet til standard – resultatet af denne gløgg-”mutation” er capionium. Dette blev starten på en tradition der stadig opretholdes.

På opfordring bliver capionium nu produceret i small-batch skala til glæde for de der kender den i forvejen og dem der stadig har oplevelsen til gode.

Gave ideer

Hos os kan du købe meget andet end bøger. F.eks, har vi et sortiment i hjernevridere/puzzles, teknisk legetøj og modelsæt, og som noget relativt nyt også brætspil.

 

Vi har naturligvis også artikler som relaterer sig til bøger, f.eks. bogstøtter og sideholdere.

 

Herudover kan du finde mere klassiske gavertikler, som f.eks. Lyngby vasen og udvalgte vine .

 

Se alle de spændende ting her på siden - eller kig forbi vores butik i Lyngby.

Bøger om videnskab, videnskabsfolk og meget andet