SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Hvad skal vi med videnskaben?

Hvad skal vi med videnskaben?, 1. udgave

Hvad skal vi med videnskaben?

Anja C. Andersen
(2021)
Sprog: Dansk
Informations Forlag
49,95 kr.
På lager, Bestil nu og få den leveret
om ca. 2 hverdage
  • Klik for at bedømme:
  • 0.0/6 (0 bedømmelser)

Detaljer om varen

  • 1. Udgave
  • Hæftet: 80 sider
  • Udgiver: Informations Forlag (Februar 2021)
  • ISBN: 9788793772182
Under coronapandemien i 2020 rykkede videnskaben pludselig frem forrest i danskernes bevidsthed. Behovet for forskning var indlysende for de fleste, og forskernes formidling af deres viden og opdagelser blev efterspurgt i bedste sendetid.
Det er gode nyheder i en tid med fake news, for befolkningens forståelse for, hvorfor videnskaben er vigtig, er helt central for dens status i samfundet og for de ressourcer, politikerne tildeler den.
Problemet opstår, når det er mindre tydeligt, hvorfor videnskaben er afgørende i vores samfund. Det gælder ikke mindst den helt centrale – og oftest helt usynlige – grundforskning. Formidling, fundraising og dokumentation tager mere og mere af forskernes tid, samtidig med at behovet for videnskabelige landvindinger inden for bl.a. klima og sundhed vokser.
Anja C. Andersen (f. 1965) er forsker, astrofysiker og professor i offentlighedens forsta°else for naturvidenskab og teknologi ved Niels Bohr instituttet. Hun har mod- taget adskillelige priser for sin forskning og formidling.
Bøger om videnskab, videnskabsfolk og meget andet
Yellowsale 2022