Viser: Projektets styregruppe - - teori, praksis og anbefalinger

Projektets styregruppe - - teori, praksis og anbefalinger, 1. udgave

Projektets styregruppe featured

- teori, praksis og anbefalinger
Bjarne Kousholt, Henrik Timm og Rikke Bang
(2018)
Sprog: Dansk
Varius
369,00 kr.
  • Klik for at bedømme:
  • 0.0/6 (0 bedømmelser)

Detaljer Om Varen

  • 1. Udgave
  • 230 sider
  • Udgiver: Varius (Juni 2018)
  • Forfattere: Bjarne Kousholt, Henrik Timm og Rikke Bang
  • ISBN: 9788793007277
Dennne nyhed har som formål at gøre projekternes styregrupper og medlemmer mere kompetente, således at vi får flere succesfulde projekter.

Med udgangspunkt i ’The Conscious Competence Learning Model’ ser vi på, hvordan styregruppen kommer fra tilstanden ’ubevidst inkompetent’ til den mere ideelle tilstand ’ubevidst kompetent’.

Bogen giver dig også 17 værktøjer, tests, tjeklister og skabeloner, som vil være til stor gavn i dagligdagen med styregruppearbejdet. Værktøjerne er baseret på i alt 27 anbefalinger, som bogens forfattere har uddraget af dels
de internationale standarder og guidelines for projektledelse, dels en række eksperters anbefalinger, kon krete erfaringer fra fejlslagne offentlige og private projekter, samt en omfattende styregruppeundersøgelse, udført
blandt Peak Consulting Groups kunder.


Om forfatterne:

Bjarne Kousholt er civilingeniør og har arbejdet som medarbejder, projektleder, afdelingsleder, divisionschef og adm. direktør i mere end 30 år.

Rikke Bang har i over 20 år beskæftiget sig med kompetenceudvikling, rådgivning og salg inden for projekt-, program- og porteføljeledelse.

Henrik Timm har stor erfaring inden for blandt andet projektledelse og styregrupper, da han i mere end 25 år har arbejdet som projektleder i både private virksomheder og i offentlige organisationer.