Viser: Produktivitet & arbejdsglæde - din kommunikation er nøglen

Produktivitet & arbejdsglæde - din kommunikation er nøglen, 2. udgave

Produktivitet & arbejdsglæde - din kommunikation er nøglen

(2019)
Sprog: Dansk
Varius
239,00 kr.
  • Klik for at bedømme:
  • 0.0/6 (0 bedømmelser)

Detaljer Om Varen

  • 2. Udgave
  • Udgiver: Varius (Januar 2019)
  • ISBN: 9788793007291
Vil du sprede arbejdsglæde på din arbejdsplads og forbedre dine mindre gode relationer? Vil du have din chef til at rose og anerkende dig og din indsats? Har du brug for at blive bedre til at give dine medarbejdere feed back uden at skade din relation til dem? Er øget gennemslagskraft ved at tage den svære samtale og få tingene sagt til rette vedkommende noget for dig?

Denne bog er til dig, der vil have mere arbejdsglæde og forøge din værdi i virksomheden ved at bidrage til andres arbejdsglæde. Nøglen er at forbedre din kommunikation. Det handler om, hvad du kommunikerer, og hvordan du gør det.

Du vil blive inspireret og motiveret til at handle i dit eget arbejdsliv. Du tager den svære samtale, hvor du kommunikerer dine behov direkte og fra egen banehalvdel til den anden. Eller du bidrager på anden måde til at ændre andres adfærd ved at ændre din egen ditto. Du tager hånd om dine mindre gode relationer, så de trinvist forbedres. Bedre relationer giver mere arbejdsglæde og højere produktivitet. Det vil booste din karriere.

Bogen giver dig redskaber til at håndtere uundgåelige konflikter konstruktivt og forhindre mange af de unødvendige konflikter i dit arbejdsliv i at opstå eller forværres. Du vil indse, at du aldrig er et hjælpeløst offer. Du kan altid finde gode handlemuligheder ved at analysere dig frem til de reelle behov, der er i spil.

Teksten er let, teoretisk tilgængelig og foret med eksempler fra virkeligheden, som forfatteren selv har oplevet eller er stødt på gennem sin undervisning og konfliktrådgivning.