Nyhed: Science Brew

Vi er glade for at kunne fortælle at vi nu er blevet forhandler af øl fra Science Brew som er et af Danmarks nyeste bryghuse. 

 

Science Brew er et DTU spin-off og brygges som gæstebryg på DTUs "øl-laboratorie", DTU Bryghus. Som et ægte lokalt produkt, er disse bryg en oplagt gave ide til øl-elskere med DTU tilknytning.

 

Science Brew er en nicheproduktion, drevet af entusiasmen for det gode ølhåndværk. Det betyder at vi ikke altid vil have samme øl type på hylden - og at vi fra tid til anden løber tør for den ene eller anden variant.

 

Vi kan ikke give en helt præcis leveringstid, leveringstiden på denne side skal derfor opfattes som vejledende for varianter der ikke er på lager.

 

Det betyder også at vi, specielt i opstartsperioden, vil få øllene leveret i begrænsede portioner, som sælges efter først til mølle princippet. 

 

Nye batches vil blive annonceret på vores Facebook side - følg os for at få besked næste gang vi får et spændende bryg på hylden.


 

Om Science Brew

Science Brew er et videnskabeligt funderet ølbryggeri og laboratorium i krydsfeltet mellem brygkunst, molekylær biologi og fødevareteknologisk forretningsudvikling.

 

Bryggeriets tilgang bygger på en fundamental forståelse af vigtigheden af at videreudvikle mulighederne for cirkulær økonomi i fødevareproduktionen og i samfundet bredt - med fokus på  en ægte cirkulær tilgang til energi og ressourceforbrug, både i produktion og distribution.

 

Science Brew arbejder med unik international patenteret teknologi i samarbejde med DTU Foods, og fungerer som et laboratorium for udvikling af klimaoptimerede processer, og fremtidige fødevareteknologier kombineret med gode smagsoplevelser.

 

Sciencebrew.dk