Viser: Fødevarer - Processer og produktion

Fødevarer - Processer og produktion, 2. udgave

Fødevarer - Processer og produktion Vital Source e-bog

Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
(2024)
Polyteknisk Forlag
399,00 kr. 359,10 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Fødevarer - Processer og produktion, 2. udgave

Fødevarer - Processer og produktion Vital Source e-bog

Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
(2024)
Polyteknisk Forlag
323,00 kr. 290,70 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Fødevarer - Processer og produktion, 2. udgave
Søgbar e-bog

Fødevarer - Processer og produktion Vital Source e-bog

Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
(2024)
Polyteknisk Forlag
474,00 kr. 426,60 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Fødevarer - Processer og produktion

Fødevarer

Processer og produktion
Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
(2024)
Sprog: Dansk
Polyteknisk Forlag
499,00 kr. 449,10 kr.
Flere end 10 stk på lager
Hvor kan jeg afhente varen?
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage

Detaljer om varen

  • 2. Udgave
  • Vital Source 365 day rentals (fixed pages)
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (August 2024)
  • Forfattere: Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
  • ISBN: 9788750207139R365

Fødevarer – processer og produktion giver en grundlæggende introduktion til industriel fødevareproduktion, procesteknik, dimensionering af fødevareprocesser og forståelse af, hvordan fremstillingsprocesser påvirker fødevarer.

Bogen hjælper dig til at forstå procestekniske beregninger, udvalgte proces-operationer og samspillet mellem produktion, sikkerhed og kvalitet. Du bliver i stand til at behandle og dimensionere procestrin inden for opvarmning, afkøling og frysning samt transport af væsker i rør og varmevekslere.

Du får værktøjer til at skabe overblik over og få forståelse for fødevareproduktion, fx blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer. Disse værktøjer giver dig kompetencer til at analysere produktioner og identificere de vigtigste forarbejdningstrin.

De mange gennemregnede eksempler, er i denne anden udgave blevet moderniseret og har fået et pædagogisk løft bl.a. i form af en systematisk opbygning og udvidede forklaringer af fænomener. Eksemplerne understøtter teorien og belyser dens anvendelse.

Tabellerne giver information om bl.a. fødevares fysiske data og beskaffenhed. Et omfattende bilagsafsnit, med strømningsmekaniske sammenhænge, termofysiske data og entalpidiagrammer for udvalgte fødevarer er nyttige hjælpemidler i det daglige, praktiske arbejde.

Licens varighed:
Bookshelf online: 365 dage fra købsdato.
Bookshelf appen: 365 dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • 2. Udgave
  • Vital Source 180 day rentals (fixed pages)
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (August 2024)
  • Forfattere: Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
  • ISBN: 9788750207139R180

Fødevarer – processer og produktion giver en grundlæggende introduktion til industriel fødevareproduktion, procesteknik, dimensionering af fødevareprocesser og forståelse af, hvordan fremstillingsprocesser påvirker fødevarer.

Bogen hjælper dig til at forstå procestekniske beregninger, udvalgte proces-operationer og samspillet mellem produktion, sikkerhed og kvalitet. Du bliver i stand til at behandle og dimensionere procestrin inden for opvarmning, afkøling og frysning samt transport af væsker i rør og varmevekslere.

Du får værktøjer til at skabe overblik over og få forståelse for fødevareproduktion, fx blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer. Disse værktøjer giver dig kompetencer til at analysere produktioner og identificere de vigtigste forarbejdningstrin.

De mange gennemregnede eksempler, er i denne anden udgave blevet moderniseret og har fået et pædagogisk løft bl.a. i form af en systematisk opbygning og udvidede forklaringer af fænomener. Eksemplerne understøtter teorien og belyser dens anvendelse.

Tabellerne giver information om bl.a. fødevares fysiske data og beskaffenhed. Et omfattende bilagsafsnit, med strømningsmekaniske sammenhænge, termofysiske data og entalpidiagrammer for udvalgte fødevarer er nyttige hjælpemidler i det daglige, praktiske arbejde.

Licens varighed:
Bookshelf online: 180 dage fra købsdato.
Bookshelf appen: 180 dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • 2. Udgave
  • Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (August 2024)
  • Forfattere: Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
  • ISBN: 9788750207139

Fødevarer – processer og produktion giver en grundlæggende introduktion til industriel fødevareproduktion, procesteknik, dimensionering af fødevareprocesser og forståelse af, hvordan fremstillingsprocesser påvirker fødevarer.

Bogen hjælper dig til at forstå procestekniske beregninger, udvalgte proces-operationer og samspillet mellem produktion, sikkerhed og kvalitet. Du bliver i stand til at behandle og dimensionere procestrin inden for opvarmning, afkøling og frysning samt transport af væsker i rør og varmevekslere.

Du får værktøjer til at skabe overblik over og få forståelse for fødevareproduktion, fx blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer. Disse værktøjer giver dig kompetencer til at analysere produktioner og identificere de vigtigste forarbejdningstrin.

De mange gennemregnede eksempler, er i denne anden udgave blevet moderniseret og har fået et pædagogisk løft bl.a. i form af en systematisk opbygning og udvidede forklaringer af fænomener. Eksemplerne understøtter teorien og belyser dens anvendelse.

Tabellerne giver information om bl.a. fødevares fysiske data og beskaffenhed. Et omfattende bilagsafsnit, med strømningsmekaniske sammenhænge, termofysiske data og entalpidiagrammer for udvalgte fødevarer er nyttige hjælpemidler i det daglige, praktiske arbejde.

Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • Hæftet: 400 sider
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (August 2024)
  • Forfattere: Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
  • ISBN: 9788750200598
Fødevarer – processer og produktion giver en grundlæggende introduktion til industriel fødevareproduktion, procesteknik, dimensionering af fødevareprocesser og forståelse af, hvordan fremstillingsprocesser påvirker fødevarer.

Bogen hjælper dig til at forstå procestekniske beregninger, udvalgte proces-operationer og samspillet mellem produktion, sikkerhed og kvalitet. Du bliver i stand til at behandle og dimensionere procestrin inden for opvarmning, afkøling og frysning samt transport af væsker i rør og varmevekslere.

Du får værktøjer til at skabe overblik over og få forståelse for fødevareproduktion, fx blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer. Disse værktøjer giver dig kompetencer til at analysere produktioner og identificere de vigtigste forarbejdningstrin.

De mange gennemregnede eksempler, er i denne anden udgave blevet moderniseret og har fået et pædagogisk løft bl.a. i form af en systematisk opbygning og udvidede forklaringer af fænomener. Eksemplerne understøtter teorien og belyser dens anvendelse.

Tabellerne giver information om bl.a. fødevares fysiske data og beskaffenhed. Et omfattende bilagsafsnit, med strømningsmekaniske sammenhænge, termofysiske data og entalpidiagrammer for udvalgte fødevarer er nyttige hjælpemidler i det daglige, praktiske arbejde.

Bogens kapitler:
• Fødevareteknologi – en basis for industriel produktion af fødevarer 
• Forståelse af fødevareproduktion i et holistisk perspektiv 
• Design af fødevareproduktion 
• Fysiske egenskaber for fødevarer 
• Blokdiagrammer og masse- og energibalancer 
• Transport af væsker 
• Introduktion til varmetransmission i fødevareprocesser 
• Frysning og optøning 
• Tørring og dehydrering 
• Stationær varmetransmission - i kontinuerlig strømning 
• Kvalitetsberegninger i fødevareproduktion 
• Varmevekslere 
• Tanke med omrøring 
• Varmebehandling af fødevarer 
• Produktionsplanlægning 
• Produktionseksempler

Bogen er en opdateret udgave af Fødevareteknologi - En introduktion til procesteknik og produktion i fødevareindustrien.

Andre har også købt

miniaturebillede af omslaget til Kend Kemien 1, 2. udgave

Kend Kemien 1

Kim Kusk Mortensen, Henrik Haumann Parbo og Annette Nyvad
Forlaget Systime A/S (2014)
613,33 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage
miniaturebillede af omslaget til Kend Kemien 2 - 2. udgave, 2. udgave

Kend Kemien 2

2. udgave
Kim Kusk Mortensen, Henrik Haumann Parbo og Annette Nyvad
Forlaget Systime A/S (2015)
706,67 kr.
Leveringstid ca. 3 hverdage
miniaturebillede af omslaget til Mikrobiologi - Systematik - Vækst - Fødevarer, 5. udgave

Mikrobiologi

Systematik - Vækst - Fødevarer
Rene Møller Madsen, Julie Just Munch og Anette Kamuk
Akademisk Forlag (2018)
599,00 kr. 539,10 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage
miniaturebillede af omslaget til Elinstallation Ståbi, 1. udgave

Elinstallation Ståbi

Poul Høgh
Akademisk Forlag (2023)
700,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage
miniaturebillede af omslaget til Virksomhedsdrift, 10. udgave

Virksomhedsdrift

Flemming Ettrup
Akademisk Forlag (2022)
549,00 kr. 494,10 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage

Har du brug for en faktura?

Har du brug for en faktura udstedt til din arbejdsplads, kan du med fordel oprette en konto.

 

Det tager kun et øjeblik og kontoen er klar til brug med det samme. Du skal blot bruge firmaets CVR nummer.