Viser: Klinisk ernæring
Klinisk ernæring
Bent Winding Deleuran, Bjørn Richelsen, Christian Mølgaard, Hans Ibsen, Hendrik Vilstrup, Henrik Højgaard Rasmussen, Ib Hessov, Jens Frederik Dahlerup, Jens Kondrup, Johan Heugh Wandall, Kim Fleischer Michaelsen, Kjeld Hermansen, Kristian Stengaard-Pedersen, Lars Hyldstrup, Marianne Hertz, Mette Borre, Ole Færgeman, Ole Hamberg, Peter Skøtt, Anne Marie Beck, Palle Bekker Jeppesen, Lene Holm Jakobsen, Olle Ljungqvist, Jørgen Wiis, Martin Bach Jensen, Tommy Cederholm, Bent Raungaard, Per Ivarsen, Niels Kristian Aagaard og Vibeke Brix Christensen
(2011)
Sprog: Dansk
Gyldendal
385,00 kr.
Denne bog er desværre udsolgt fra forlaget og kan derfor ikke skaffes. Vi beklager.
Detaljer om varen
- 5. Udgave
- Hæftet: 368 sider
- Udgiver: Gyldendal (Maj 2011)
- Forfattere: Bent Winding Deleuran, Bjørn Richelsen, Christian Mølgaard, Hans Ibsen, Hendrik Vilstrup, Henrik Højgaard Rasmussen, Ib Hessov, Jens Frederik Dahlerup, Jens Kondrup, Johan Heugh Wandall, Kim Fleischer Michaelsen, Kjeld Hermansen, Kristian Stengaard-Pedersen, Lars Hyldstrup, Marianne Hertz, Mette Borre, Ole Færgeman, Ole Hamberg, Peter Skøtt, Anne Marie Beck, Palle Bekker Jeppesen, Lene Holm Jakobsen, Olle Ljungqvist, Jørgen Wiis, Martin Bach Jensen, Tommy Cederholm, Bent Raungaard, Per Ivarsen, Niels Kristian Aagaard og Vibeke Brix Christensen
- ISBN: 9788762809840
Klinisk ernæring fokuserer på ernæring til syge mennesker. Det er velkendt, at mange sygdomme påvirker patienternes evne til at spise og drikke, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for sygdommens forløb og for den enkelte. Forskning har bragt ny viden om ernæringsterapi, hvordan og hvornår intervention er hensigtsmæssig og nødvendig. Klinisk ernæring henvender sig til læger, medicinstuderende, kliniske diætister og sygeplejersker. Bogen er inddelt i overskuelige kapitler og udformet, så den både kan anvendes som lærebog og som håndbog i det daglige kliniske arbejde.