Fire and Shield

Når ledelse skaber succes - Fire & Shield, 1. udgave

Når ledelse skaber succes - Fire & Shield

Elize Dimare og Johnny Sørensen
(2018)
Sprog: Dansk
Varius
239,00 kr.

Detaljer om varen

  • 1. Udgave
  • 138 sider
  • Udgiver: Varius (November 2018)
  • Forfattere: Elize Dimare og Johnny Sørensen
  • ISBN: 9788793007284
Skab bedre resultater og få det bedste ud af dit team. Hver dag.
Fire & Shield-metoden er en genvej til at skabe succes gennem bedre ledelse, der virker i praksis, og en disruption af den traditionelle ledelsesopfattelse.

Denne bog er er skrevet af ledere til andre ledere, som gerne vil have succes, gøre en markant forskel og skabe umiddelbare og langsigtede resultater. Ved både at beskytte og udfordre dine medarbejdere, skaber du vækst i en tryg ramme og dermed får du de bedste præstationer.

Bogen er kortfattet, konkret og hurtigt læst. Den præsenterer dig for værktøjer og metoder, der kan bruges med det samme. Værktøjer til både konkrete tilspidsede situationer, hvor det brænder på, og til det mere langsigtede strategiske ledelsesarbejde.

Fire & Shield-værktøjerne er gennemprøvet i hverdagens udfordringer i danske og internationale virksomheder gennem de seneste 10 år. Værktøjerne er således IKKE ledelsesteorier men praktiske teknikker til umiddelbar brug baseret på praktisk erfaring og teoretisk viden.


”Med Fire & Shield har du opskriften på at inspirere mennesker til store resultater, samtidigt med at du passer på dem og sørger for , at de er trygge. For det er lige præcis det, ledelse skal handle om ”
Alexander Kjerulf, Chief Happiness Officer, foredragsholder og forfatter til bl.a. Happy Hour is 9 to 5 og Leading With Happiness

”For mig er Fire & Shield konceptet et rigtigt godt bud på et af fremtidens ledelsesværktøj.”
Lars Juhl, CEO & Executive Director, Presidents Institute

Når ledelse skaber succes

Med Fire & Shield har du opskriften på at inspirere mennesker til store resultater, samtidigt med at du passer på dem og sørger for, at de er trygge.

 

For det er lige præcis det, ledelse skal handle om.


Alexander Kjerulf, Chief Happiness Officer, og forfatter til bl.a. Happy Hour is 9 to 5 og Leading With Happiness