SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Introduction to Food Engineering

Introduction to Food Engineering, 5. udgave
Søgbar e-bog

Introduction to Food Engineering Vital Source e-bog

R Paul Singh og Dennis R. Heldman
(2013)
Elsevier Science
884,00 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Introduction to Food Engineering

Introduction to Food Engineering

R. Paul Singh og Dennis R. Heldman
(2013)
Sprog: Engelsk
Elsevier Science & Technology
699,00 kr.
Denne bog er blevet erstattet af en nyere udgave.
Denne bog er blevet erstattet af Introduction to Food Engineering, 6. udgave

Detaljer om varen

  • 5. Udgave
  • Vital Source searchable e-book (Reflowable pages): 892 sider
  • Udgiver: Elsevier Science (Juni 2013)
  • Forfattere: R Paul Singh og Dennis R. Heldman
  • ISBN: 9780124016750

Long recognized as the bestselling textbook for teaching food engineering to food science students, this 5e transitions with today’s students from traditional textbook learning to integrated presentation of the key concepts of food engineering. Using carefully selected examples, Singh and Heldman demonstrate the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition and processing of foods in a uniquely practical blend. This approach facilitates comprehensive learning that has proven valuable beyond the classroom as a lifetime professional reference.



NEW TO THIS EDITION:

  • Communicates key concepts using audio, video, and animations
  • Integrates interactive tools to aid in understanding complex charts and graphs
  • Features multimedia guide to setting up Excel spreadsheets and working with formulae
  • Demonstrates key processes and engineering in practice through videos
  • Shows the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition and processing of foods via carefully selected examples
  • Presents a practical, unique and challenging blend of principles and applications for comprehensive learning
  • Ideal for classroom use, valuable as a lifetime professional reference
Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: -1 sider kan printes ad gangen
Copy: højest -1 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • Hardback: 892 sider
  • Udgiver: Elsevier Science & Technology (September 2013)
  • Forfattere: R. Paul Singh og Dennis R. Heldman
  • ISBN: 9780123985309
Long recognized as the bestselling textbook for teaching food engineering to food science students, this 5e transitions with today’s students from traditional textbook learning to integrated presentation of the key concepts of food engineering. Using carefully selected examples, Singh and Heldman demonstrate the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition and processing of foods in a uniquely practical blend.
This approach facilitates comprehensive learning that has proven valuable beyond the classroom as a lifetime professional reference.

Chapter 1 - Introduction
Chapter 2 - Fluid Flow in Food Processing
Chapter 3 - Resource Sustainability
Chapter 4 - Heat Transfer in Food Processing
Chapter 5 - Preservation Processes
Chapter 6 - Refrigeration
Chapter 7 - Food Freezing
Chapter 8 - Evaporation
Chapter 9 - Psychrometrics
Chapter 10 - Mass Transfer
Chapter 11 - Membrane Separation
Chapter 12 - Dehydration
Chapter 13 - Supplemental Processes
Chapter 14 - Extrusion Processes for Foods
Chapter 15 - Packaging Concepts Appendices Bibliography Index
De oplyste priser er inkl. moms

Andre har også købt:

Food Technology
Food Technology
Pris: 235,00 kr.
Stifter 0,5mm HB 40 stk. - Mechanical pencil lead 0,5mm
Stifter 0,5mm HB 40 s...
Pris: 35,00 kr.
10 stk kvadrerede kollegieblokke  A4
10 stk kvadrerede kol...
Pris: 199,00 kr.
Food Microbiology - An Introduction, 4. udgave
Food Microbiology
Af Karl R. Matthews...
Pris: 699,00 kr.

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Trykt eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.