SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Bæredygtighedsret

Bæredygtighedsret

Bæredygtighedsret

Linda Nielsen, Flemming Pristed og Lone Wandahl Mouyal
(2023)
Sprog: Dansk
Jurist- og Økonomforbundet (DJØF)
675,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Detaljer om varen

  • Hæftet: 250 sider
  • Udgiver: Jurist- og Økonomforbundet (DJØF) (Marts 2023)
  • Forfattere: Linda Nielsen, Flemming Pristed og Lone Wandahl Mouyal
  • ISBN: 9788757454543
Bæredygtighed og ESG er på alles læber i disse år, både i det offentlige, det private, blandt investorer, forbrugere og i interesseorganisationer mv. Den nye regeltsunami inden for bæredygtighed har skabt et enormt behov for øget viden om og forståelse for den samlede regulering af bæredygtighed og det komplicerede samspil mellem de forskellige regelsæt. Denne bog har fokus på bæredygtighedsretten, dvs. reglerne om bæredygtighed og ESG. Bogen behandler de centrale globale, EU-retlige og nationale regelsæt på området. Bogen benyttes som lærebog til jurastuderende, men vil også være anvendelig for en lang række personer, der arbejder med bæredygtighed i praksis, f.eks. på advokatkontorer, i den finansielle sektor, i virksomheder, organisationer og andre steder. Linda Nielsen, professor, dr. jur. ved Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet, har bred viden inden for regulering af bæredygtighed og finansret. Er formand for Mæglings- og Klageinstitutionen for Ansvarlig Virksomhedsadfærd, NCP Danmark og har via EFRAGs European Lab fulgt arbejdet med standardisering i relation til EU's bæredygtighedsrapporteringsdirektiv (CSRD). Har erfaring som bestyrelsesformand for en pensionskasse, en bank og som viceformand for en investeringsfond. Lone Wandahl Mouyal, lektor, ph.d., LL.M. ved Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet, har en bred viden inden for erhvervsret og bæredygtighed samt erfaring som advokat fra et større globalt advokatkontor og i den finansielle sektor. Flemming Pristed, partner og advokat hos SIRIUS advokater. Han er tidligere chefjurist hos Danske Bank og KMD og har international erfaring fra den finansielle sektor og IT/Tech-branchen. Han er leder af SIRIUS' speciale inden for Compliance og Finansielle Virksomheder, og han beskæftiger sig blandt andet med ESG i den finansielle sektor.
De oplyste priser er inkl. moms

Senest sete

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Trykt eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.