SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Lederskabelse - det personlige lederskab

Lederskabelse, 5. udgave
Søgbar e-bog

Lederskabelse Vital Source e-bog

Poula Helth
(2023)
Samfundslitteratur
397,00 kr. 357,30 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Lederskabelse - det personlige lederskab, 5. udgave

Lederskabelse

det personlige lederskab
Poula Helth (red.)
(2023)
Sprog: Dansk
Samfundslitteratur
429,00 kr. 386,10 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Detaljer om varen

  • 5. Udgave
  • Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
  • Udgiver: Samfundslitteratur (December 2023)
  • ISBN: 9788759344040

Lederskabelse – Det personlige lederskab 5. udgave er blevet gennemgående revideret, alle kapitler er opdaterede og der er også nye kapitler.

Lederskabet er under pres, og der er behov for viden om, hvordan ledere og deres organisationer kan være bedre rustet til de mange krav, der er til dem. Det personlige lederskab er en væsentlig del af ledelse. Hvis ledelsesopgaven skal lykkes under de ofte uforudsigelige og foranderlige vilkår, som hersker i mange organisationer, skal lederen investere i sig selv. Det gælder lederens forståelse og håndtering af komplekse og tilsyneladende uløselige problemer, som fylder verden i dag og det gælder også en ny forståelse af medarbejdere og borgere, som ledere er afhængige af. Med baggrund i ledelsesforskning og praksisnære eksempler viser bogens forfattere, hvordan lederen skaber god ledelse ved at iagttage, reflektere og handle i praksis. Gennem bogens kapitler får lederen forskningsbaseret viden inden for en række væsentlige aspekter af lederskabets udvikling.

Bogen indeholder følgende kapitler:

Refleksiv ledelse - Refleksivitet i ledelse i praksis - Coaching som inspiration til dialogbaseret lederskab - Forandringens lederskab - Hvordan kollaborativ ledelse kan ruste os til fremtiden - Læring i praksis gennem æstetisk lederskab - HRM og det personlige lederskab - Ledelse af selvledelse - Transformér vilde problemer til lokal stedsbaseret bærekraft - Det personlige lederskab i transition - Ledelse, magt og etik - Ledelse i grupper - Ledelse og eksistens − Ledelse og autoritet

Lederskabelse – Det personlige lederskab har i en årrække været en populær indføring i udviklingen af det personlige lederskab på en række af landets lederuddannelser. Bogen bruges som basislitteratur på diplom- og masteruddannelser samt på interne udviklingsforløb for ledere i virksomheder og i det offentlige. Den er også velegnet til selvstudie for enhver leder, som ønsker at udvikle sit personlige lederskab.

Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • 5. Udgave
  • Hæftet: 288 sider
  • Udgiver: Samfundslitteratur (December 2023)
  • ISBN: 9788759342510
Det personlige lederskab er en væsentlig del af ledelse. Hvis ledelsesopgaven skal lykkes under de ofte uforudsigelige og foranderlige vilkår, som hersker i langt de fleste organisationer, må lederen nemlig investere sin person. Der findes ingen opskrift på, hvordan ledelse faktisk lykkes - den enkelte leder skal kunne anvende ledelseskompetencer, som passer til udfordringerne i den konkrete organisatoriske kontekst. Lederen skal endvidere kunne handle som selvstændig person i samspil med andre, og lederskab praktiseres derfor både individuelt og i fællesskab.
Lederskabelse - det personlige lederskab har i en årrække været en populær indføring i udviklingen af det personlige lederskab på en række af landets lederuddannelser. Med baggrund i ledelsesforskning og med praksisnære eksempler viser bogen, hvordan lederen skaber god ledelse ved at iagttage, reflektere og handle i praksis, og gennem bogens kapitler får lederen forskningsbaseret viden om teorier og metoder inden for en række væsentlige aspekter af lederskabets udvikling.
Bogen er især tiltænkt som basislitteratur på diplom- og masteruddannelser samt virksomhedsinterne udviklingsforløb for ledere. Men den er også lærerig og refleksionsskabende læsning til selvstudie for enhver leder, som ønsker at udvikle sit personlige lederskab.
De oplyste priser er inkl. moms

Andre har også købt:

Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgave - Den refleksive praktiker, 2. udgave
Systemisk ledelse - D...
Af Carsten Hornstru...
Pris: 370,00 .kr
Rabatpris: 333,00 kr.
Bæredygtig ledelse - Ledelse med hjertet
Bæredygtig ledelse
Pris: 350,00 .kr
Rabatpris: 315,00 kr.
Sådan laver du undersøgelser, 1. udgave
Sådan laver du unders...
Af Micki Sonne Kaa ...
Pris: 245,00 .kr
Rabatpris: 220,50 kr.

Senest sete

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Trykt eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.