Indtast oplysninger

 
Indtast venligst firma oplysninger

Har du særlige behov?

Som værn mod misbrug kan du ikke ved brug af denne automatiserede proces, oplyse alternative leveringsadresser. Du kan med andre ord ikke umiddelbart oprette (en juridisk) faktura adresse og samtidig vælge at få de bestilte varer sendt til en helt anden adresse, f.eks. din privatadresse.

 

Har du behov for dette, bedes du oplyse dette i kommentarfeltet og samtidig angive den ønskede leveringsadresse.  Vi gør dog opmærksom på at dette kan forsinke aktiveringen af den oprettede konto og vi forbeholder os ret til at foretage kontrol opkald.

 

Husk: Du kan altid shoppe med dit kreditkort og få en kvittering udstedt til din arbejdsplads.

E-faktura

Har du brug for at betale via E-faktura, bedes du venligst skrive dette, samt jeres EAN nummer i kommentar feltet.

Køb med faktura til firmaet:

Køber du på vegne af et firma, kan du naturligvis få tilsendt dine varer med en faktura til firmaet.  

Det kræver blot at firmaet har en konto hos os - og at du har et login til kontoen.  Begge dele kan oprettes på ca 1 minut og du er klar til at købe med det samme.

Start evt. med at taste jeres CVR (private firmaer) eller EAN (offentlige institutioner) i søgefeltet til højre - det kunne jo være at en af dine kollegaer har handlet hos os før.

 

Du kan oprette en konto her

 

EAN fakturaer
Vi sender elektroniske OIO fakturaer via nemhandelssystemet. Oplys blot jeres EAN nummer når du opretter kontoen, så sker det helt automatisk - du behøver ikke at foretage dig andet.