Viser: Private solcelleanlæg i Danmark: Hvem har købt? Og under hvilke forhold? - SBi 2018:07

Private solcelleanlæg i Danmark: Hvem har købt? Og under hvilke forhold? - SBi 2018:07, 1. udgave

Private solcelleanlæg i Danmark: Hvem har købt? Og under hvilke forhold?

SBi 2018:07
Anders Rhiger Hansen, Kirsten Gram Hansen og m. fl.
(2018)
Sprog: Dansk
Polyteknisk Forlag
195,00 kr.
På lager, Bestil nu og få den leveret
om ca. 2 hverdage
  • Klik for at bedømme:
  • 0.0/6 (0 bedømmelser)

Detaljer Om Varen

  • 1. Udgave
  • Paperback: 52 sider
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (Oktober 2018)
  • Forfattere: Anders Rhiger Hansen, Kirsten Gram Hansen og m. fl.
  • ISBN: 9788793585126
En udbygning af solcelleanlæg i private hustande kan medvirke til at udbrede vedvarende energi i Danmark. Det medfører dog også udfordringer for energisystemet, når forbrugere ikke kun modtager, men også selv producerer en del af deres eget elforbrug. Mere viden om private køb af solcelleanlæg kan bidrage til fremtidige rammevilkår, politikker, forretningsudvikling mv. 
Denne rapport beskriver de rammevilkår, der har været for køb af solceller, og præsenterer registerbaserede analyser af, hvilke private hustande der har købt solceller. 
Analyserne viser, at købere af solcelleanlæg adskiller sig fra hinanden alt efter rammevilkår, og at købere generelt er kendetegnet ved højere indkomst, teknisk uddannelse og at bo uden for de største byer. Rapporten er en del af forskningsprojektet ”Solcelleejeres motivation og adfærd som prosumers” finansieret under ForskEL-programmet. 
Projektet udføres i et samarbejde mellem Statens Byggeforskningsinstitut ved Aalborg Universitet, Eniig Holding A/S og Cerius

Alle udgivelser

Her kan du finde en komplet liste over alle bøger udgivet på Polyteknisk Forlag

Bøger med ekstramateriale

Viden forpligter

Har du viden, som andre ingeniører eller ingeniørstuderende kan anvende og drage fordel af - måske i form af en hånd- eller lærebog?


Så vil vi opfordre dig til at give din viden videre til gavn for dine kollegaer i faget, såvel som for de kommende generationer af ingeniører.

At skrive en bog kan virke som en voldsom opgave – men vi kan hjælpe og vejlede dig gennem processen – og bistå med både praktisk og med redaktionel hjælp.

Uanset om du blot har en løs idé, en synopsis, eller måske et hel- eller halvfærdigt manuskript, hører vi gerne fra dig, så kan vi hjælpe med at videreudvikle din idé til en færdig bog.

Send os dit materiale på forlag@polyteknisk.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs mere om at blive forfatter