Status netop nu:

Vore butikker er lukkede - men onlineshoppen er åben og ordrer vil blive ekspederet som normalt. 

Viser: Vurdering af effekter af nedrivningsindsats med støtte fra pulje til landsbyfornyelse

Vurdering af effekter af nedrivningsindsats med støtte fra pulje til landsbyfornyelse, 1. udgave

Vurdering af effekter af nedrivningsindsats med støtte fra pulje til landsbyfornyelse

Jesper Ole Jensen og Jan Kloster Staunstrup
(2019)
Sprog: Dansk
Polyteknisk Forlag
195,00 kr.
På lager, Bestil nu og få den leveret
om ca. 2 hverdage
  • Klik for at bedømme:
  • 0.0/6 (0 bedømmelser)

Detaljer Om Varen

  • 1. Udgave
  • Paperback: 76 sider
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (Januar 2019)
  • Forfattere: Jesper Ole Jensen og Jan Kloster Staunstrup
  • ISBN: 9788793585164
Staten har via pulje til landsbyfornyelse afsat midler til nedrivning og istandsættelse af tomme ejendomme i landdistrikter og mindre byer, som udvalgte kommuner kan gøre brug af. Denne rapport undersøger effekten af nedrivningerne kvantitativt ud fra registerbaserede data og gennem kvalitative interview med kommunale planlæggere, ejendomsmæglere og beboere i tre kommuner. Undersøgelsen har ikke kunnet vise kvantitativt målbare effekter af nedrivningsindsatsen, fx i form af højere salgspriser og kortere liggetider på naboejendommene. Selvom der er svage tegn på en mulig øget byggeaktivitet i lokalområderne omkring nedrivningerne, er det meget usikkert, hvorvidt det er en effekt af nedrivningsindsatsen. Mens det er vanskeligt at måle effekter af nedrivningerne kvantitativt, så viser den kvalitative del af undersøgelsen, at de lokale aktører oplever store forbedringer med indsatsen. Det er med til at øge optimismen hos naboer, lokale ejendomsmæglere mv. Kommunerne ser bl.a. værdi i, at nedrivningerne mindsker risikoen for spekulativ udlejning. Undersøgelsen er finansieret af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

Alle udgivelser

Her kan du finde en komplet liste over alle bøger udgivet på Polyteknisk Forlag

Bøger med ekstramateriale

Viden forpligter

Har du viden, som andre ingeniører eller ingeniørstuderende kan anvende og drage fordel af - måske i form af en hånd- eller lærebog?


Så vil vi opfordre dig til at give din viden videre til gavn for dine kollegaer i faget, såvel som for de kommende generationer af ingeniører.

At skrive en bog kan virke som en voldsom opgave – men vi kan hjælpe og vejlede dig gennem processen – og bistå med både praktisk og med redaktionel hjælp.

Uanset om du blot har en løs idé, en synopsis, eller måske et hel- eller halvfærdigt manuskript, hører vi gerne fra dig, så kan vi hjælpe med at videreudvikle din idé til en færdig bog.

Send os dit materiale på forlag@polyteknisk.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs mere om at blive forfatter