Nyhedsbreve

Vi udsender forskellige e-mail nyhedsbreve - de kan indeles i 2 typer: Generelle nyhedsbreve og Infoservice, hvor du får specifik information om bøger til dit studie. 

 

Herunder kan du se hvilke nyheds services vi p.t. kan tilbyde: 

Infoservices

Konceptet er simpelt: Du fortæller os hvilket studie og semester du skal læse - og forud for næste semester, sender vi dig så en mail med information om det bog(pakke)tilbud vi har til semesteret.   (Denne information vil du ikke få via skolen.)

 

Vi sender normal 1 mail ca. 2 uger før semester start.  Efter 4. semester vil din email adresse blive slettet. (Da der som regel ikke skal bruges fælles bøger på de senere semestre.)

 

Du kan p.t. vælge mellem disse infoservice tilbud: 

 

DTU Diplom ingeniør*

 

Cphbusiness (City, Søerne, Nørrebro)

 

Cphbusiness (Lyngby)

 

Bachelor i Farmaci

 

* Hvorfor kun til Diplom retningerne?  Svaret er at efter 1. semester på Civilingeniør studierne, har den enkelte studerende stor valgfrihed til selv at sammensætte hvilke kurser man tager på semesteret. Det gør det svært at lave en samlet pakke.

Generelle nyhedsbreve

DTU/Studie nyt:

Et generelt nyhedsbrev som henvender sig til DTU studerende.  Her får du information om udsalg, tilbud, konkurrencer m.v. som foregår i boghandlen på DTU, samt nyheder om relevante studiebøger & materialer.

 

PolyNyt

Information om tilbud og nyheder indenfor bøger om videnskabelige og tekniske emner. Primært engelsksprogede bøger rettet mod professionelle indenfor de tekniske fag og forskere. Men også en del af mere bred natur, f.eks. biografier om videnskabelige personligheder m.v.

 

Frekvens:

Nyhedsbrevene udsendes uregelmæssigt. D.v.s at vi skriver når vi har noget på hjertet - der kan gå måneder hvor du ikke hører fra os - og der kan være måneder hvor du modtager 2 nyhedsbreve. 

 

Eksempel: 

Se et eksempel på et nyhedsbrev her

Følg os på Twitter

Du finder os på twitter.com/PolyBog

Persondata politik

Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner dine personlige oplysninger, herunder natuligvis din email adresse, til tredjepart.

 

Din email adresse vil udelukkende blive anvendt til udsendelse af de beskrevne nyhedsbreve.

 

Du kan til enhver til afmelde dig her på siden eller ved at sende en mail til web@polyteknisk.dk