SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:
Viser: Beer - Tap into the Art and Science of Brewing
Beer Vital Source e-bog
Charles W. Bamforth
(2023)
Beer Vital Source e-bog
Charles W. Bamforth
(2023)
Beer Vital Source e-bog
Charles W. Bamforth
(2023)
Beer
Tap into the Art and Science of Brewing
Charles W. Bamforth
(2024)
Sprog: Engelsk
om ca. 10 hverdage
Detaljer om varen
- 4. Udgave
- Vital Source 365 day rentals (dynamic pages)
- Udgiver: Oxford University Press (Oktober 2023)
- ISBN: 9780199996766R365
Bookshelf online: 365 dage fra købsdato.
Bookshelf appen: 365 dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: -1 sider kan printes ad gangen
Copy: højest -1 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- 4. Udgave
- Vital Source 180 day rentals (dynamic pages)
- Udgiver: Oxford University Press (Oktober 2023)
- ISBN: 9780199996766R180
Bookshelf online: 180 dage fra købsdato.
Bookshelf appen: 180 dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: -1 sider kan printes ad gangen
Copy: højest -1 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- 4. Udgave
- Vital Source searchable e-book (Reflowable pages)
- Udgiver: Oxford University Press (Oktober 2023)
- ISBN: 9780199996766
Bookshelf online: 365 dage fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: -1 sider kan printes ad gangen
Copy: højest -1 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- 4. Udgave
- Hardback: 328 sider
- Udgiver: Oxford University Press, Incorporated (Januar 2024)
- ISBN: 9780199996742
Chapter 1: FERTILE CRESCENT TO FRANKFURT: The World of Beer and Breweries
Chapter 2: A BRIEF HISTORY OF BEERChapter 3: BARLEY TO BARREL: The Basics of Malting and Brewing
Chapter 4: PERSONAL CHOICE: Beer Styles
Chapter 5: SEE, SMELL, SAVOR: The Quality of Beer
Chapter 6: BEER AND BODYChapter 7: THE HEART AND SOUL OF BEER: Malt
Chapter 8: WATER: And Genuine Terroir
Chapter 9: RICE, CORN AND OTHER TOUCHY SUBJECTS
Chapter 10: THE WICKED AND PERNICIOUS WEED: Hops
Chapter 11: HOT STUFF: The Brewhouse
Chapter 12: GODESGOOD: Yeast and Fermentation
Chapter 13: REFINING MATTERS: Downstream Processing
Chapter 14: ENVIRONMENTAL MATTERSChapter 15: MEASURE FOR MEASURE: How Beer Is Analyzed
Chapter 16: REVERENCE FOR BEERChapter 17: TO THE FUTURE: Malting and Brewing in Years to Come Glossary Further Study Index